Yhteystiedot

Haluatko lisätietoja?

Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

  Vaellusratsastusten varaaminen

  Vaellusratsastuksen tai talutusratsastuksen varaaminen tapahtuu soittamalla Helenalle tai (jos Helena ei voi vastata) Marille mielellään vähintään paria päivää ennen toivottua ajankohtaa. Samalla me tallilla saamme tärkeää tietoa ratsastajien taitotasosta ja erityistoiveista. Haluamme tarjota jokaiselle turvallisen ja nautinnollisen ratsastuskokemuksen hänen omien taitojensa puitteissa.

  Huomioithan, että saatamme olla vaelluksella soittaessasi. Jos emme voi heti vastata, jätä meille viesti tai lähetä tietosi yhteydenottolomakkeella verkkosivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä heti kun se on mahdollista.

  Voit maksaa vaelluksen jo etukäteen Vauhti-Matin Ratsutilan tilille ja esittää kuitin maksusta tallilla vaikka puhelimestasi. Maksaminen onnistuu myös paikanpäällä käteisellä tai pankkikortilla.

  Tilinumero: FI67 5403 0720 1183 32

  Mikäli olet estynyt, peruuta tulosi mielellään paria päivää ennen.

  Pukeutuminen ja turvallisuus

  Ethän tule tallille varusteissa, joita olet käyttänyt muilla talleilla. Näin vältämme tautien leviämisen ja hevoset pysyvät terveinä. Jos sinulla ei ole omaa kypärää, tallilla voi lainata kypäriä. Jalkineiksi suosittelemme sään mukaisia kenkiä, joissa on pieni kanta. Pakkassäällä kannattaa laittaa päälle kunnon toppavaatteet (ei liukkaasta materiaalista) ja lämpimät rukkaset.

  Turvallisuus

  Ole ehdottoman rehellinen oman ratsastustaitosi tasosta. Suunnittelemme vauhdin ja reitit mahdollisimman hyvin ratsastajien taidon ja toiveiden mukaan. Vaikka hevosemme ovat oman työnsä ammattilaisia, ne ovat kuitenkin eläimiä. Pakoeläimenä hevonen voi säikähtää meidän mielestämme olemattomasta asiasta ja sännätä pakoon. Silloin ratsastajan pitää osata hallita ja rauhoittaa tilanne. Ratsastajan tippuminen on kuitenkin aina mahdollista. Tapaturmien varalta suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Hevosta ei luovuteta alkoholin tai päihteiden vaikutuksen alaisena olevalle henkilölle.

  Vauhti-Matin Ratsutilan henkilökunta on suorittanut turvallisuus- ja hätäensiapukoulutuksen.

  Painorajoitus

  Islanninhevosten hieman pienemmästä koosta johtuen on ratsastajan painorajoitus n. 90 kg.

  Korona – Pidetään huolta turvallisuudesta

  Jos olet kipeä, älä tule ratsastamaan. Pienet ryhmät ja ulkoilmassa tapahtuva liikkuminen mahdollistavat vaellukset myös näinä poikkeusaikoina. Muista kuitenkin turvavälit ja käsihygienia.